Moto Kombinézy – Maximalizácia teplo a ochranu na každom výlete

Posted on 14/04/2010. Filed under: Cestné motocykle, Enduro motocykle |

Motocykel je celkovo nádherný kus motocykla zariadenia
mať v situáciách, kedy je počasie menej priaznivé, a môže prispieť k udržaniu si v teple a pohodlí, a to najmä ak ste pár ich s vysokou bunda kvalitný motocykel. Tento výrobok je potrebné mať pre každého, kto plánuje na koni cez chladných zimných mesiacoch, kedy teploty môžu ponoriť hlboko pod normálnu teplotu skúsenosť pri jazde vo viacerých miernych podmienok.

Motocykel kombinézy sú vyrobené s vysoko kvalitnej kože, ktorá často pozostáva z kravskej kože alebo byvolej kože a sú vyrobené rovnakým spôsobom ako ktorýkoľvek iný pár kombinézu, ktoré by ste vidieť boli predané za pravidelné okolo domu použiť ako montérky Carhardt. Jediným skutočným rozdielom je, že motocykel kombinézy sú vyrobené s kožou, a sú zvyčajne nakupujú tí, ktorí majú v úmysle nosiť počas jazdy svoj motocykel.

Kombinézy sú zvyčajne vyrábané s vreckami pre väčšie skladovacie a pohodlie a majú ťažká hardvér, ktorý zahŕňa kovové zaskočí pre vrecká, karabíny na ramenné popruhy a zipsy na vreckách, rovnako ako noha otvory pre jednoduché uloženie viac než topánky alebo topánky. Keď si kúpite zopár mužov motocykla kombinézu, budete chcieť byť istí, že koža je najlepšej kvality a je minimálne 1,2 mm, čo je považované za správne okolo štandard pre motocykel oblečenie.

Motocykel kombinézy sú najvyššie v chladnom počasí ochrany a môže pomôcť udržať si veľmi teplé v najchladnejších podmienkach. To je možné vďaka kombinácii silnej kože, teplý vnútorná vložka, ktorá rozširuje po celej dĺžke kombinézu. Nielenže budú chrániť pred chladom, ale oni si aj vás chráni pred špinou a úlomkov, ktoré môžu lietať až z cesty od ostatného prevádzky, alebo dokonca svoj vlastný motocykel.

Ak uvažujete o kúpe pár motocykel kombinézy pre seba, potom ste na najlepšej ceste sa teší teplejšie jazdí v týchto chladné podmienky. Pri nákupe pair, uistite sa, že máte správne fit s dostatočnou dĺžkou do nohy tak, aby boli členkov úplne na ktoré sa vzťahuje, keď sedí na koni pozíciu. To poskytne najlepšie pokrytie a ochranu pre vaše nohy a udrží vás v pohodlí na každej ceste budete mať.

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...